Main Menu Top Menu
Prijava za korisnike iz akademske zajednice
Superračunalo Bura primarno se primjenjuje za projektne potrebe u akademskoj zajednici.

  • Korisnici sa Sveučilišta u Rijeci
    Svi nastavnici i suradnici zaposleni na Sveučilištu u Rijeci imaju pravo pristupa Buri. Za ostvarivanje pristupa potrebno je obratiti se s upitom za otvaranje korisničkog računa. Periodički se na Sveučilištu u Rijeci, uz prethodnu najavu, održavaju radionice o korištenju superračunala Bura namijenjene znanstvenom osoblju. Kako bi radionice imale što bolji učinak, molimo vas da prilikom prijave ostavite komentar o programima koje biste htjeli koristiti na Superračunalu.
  • Korisnici s drugih visokoškolskih i istraživačkih ustanova u Republici Hrvatskoj
    Nastavnici i suradnici zaposleni na drugim visokoškolskim i istraživačkim ustanovama u Republici Hrvatskoj također imaju pravo pristupa Buri na upit.
  • Korisnici sa znanstveno-istraživačkih institucija izvan Republike Hrvatske
    Korisnici sa znanstveno-istraživačkih institucija izvan Republike Hrvatske imaju pravo pristupa Buri ukoliko sudjeluju na projektu sa znanstvenicima iz Republike Hrvatske.

 
Prijava za korisnike iz gospodarstva
Superračunalo Bura primarno se primjenjuje za potrebe računanja na projektima koji se izvode u akademskoj zajednici, no pristup je omogućen i gospodarskim subjektima. Gospodarski subjekti zainteresirani za korištenje superračunala mogu se javiti s upitom.